Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ferhat KALAYCI Kariyer Günleri’ne katıldı.

25 Aralık 2022 Pazar

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ferhat KALAYCI, Derepazarı Ali Rıza Yılmaz Ortaokulu öğrencilerini bir üst öğrenime hazırlamak adına düzenlenen kariyer günleri etkinliğine konuşmacı olarak katıldı.   Etkinliğe Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Şengül ŞANLIER UÇAK ve öğrencilerimiz de katılım sağladı.
Dekanımız Prof. Dr. Ferhat KALAYCI Akademik personelin görevleri, mesleğe sahip olmak için izlenmesi gerekenler, Dekanın görevleri, sorumlulukları, Fakülte ve bölümümüz hakkında öğrencilere bilgi verdi. Bölüm başkanımız ve öğrencilerimiz de mesleğimiz ve geleceği ile ilgili öğrencilere bilgi verdi. Etkinlik öğrencilerin sorularının cevaplandırılması ile sona erdi.
Konuşmanın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Haydar ÇAKIR ve Ali Rıza Yılmaz Ortaokulu Müdürü Hüsamettin KAYMAKÇI tarafından Dekanımız Prof. Dr. Ferhat KALAYCI’ya çiçek takdim edildi.