Derepazarı Kaymakamı ve Derepazarı Belediye Başkanı Fakültemizi ziyaret etti.

17 Kasım 2022 Perşembe

Derepazarı Kaymakamı Sayın Bekir YALÇIN ve Derepazarı Belediye Başkanı Sayın Selim METİN Fakültemizi ziyaret etti. Dekanımız Prof. Dr. Ferhat KALAYCI, Sayın Kaymakam’ımıza ve Sayın Belediye Başkanı'mıza Fakültemiz ile ilgili bilgiler sunarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Öğrencilerimizle yemekte birlikte olan ve sohbet eden Sayın Kaymakam’ımız ve Sayın Belediye Başkanı'mız, öğrencilerin yönelttikleri sorulara içtenlikle cevap vererek, Fakültenin Derepazarı için büyük bir değer olduğunu, her zaman öğrenci arkadaşların ve Fakültemizin yanında olduklarını ve destek olmaya devam edeceklerini ifade etmişlerdir. Ziyaretlerinden ve Fakültemize verdikleri destek ve katkılardan dolayı Derepazarı Kaymakamı Sayın Bekir YALÇIN’a ve Derepazarı Belediye Başkanı Sayın Selim METİN'e teşekkür ederiz.