Derepazarı Kaymakamı Sayın Bekir YALÇIN Fakültemizi ziyaret etti.

22 Mart 2022 Salı

Derepazarı Kaymakamı Sayın Bekir YALÇIN 22.03.2022 tarihinde Fakültemizi ziyaret etti. Dekanımız Prof. Dr. Ferhat KALAYCI, Sayın Kaymakam’ımıza Fakültemiz ile ilgili bilgiler sunarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Öğrencilerimizle yemekte birlikte olan ve sohbet eden Sayın Kaymakam’ımız, öğrencilerin yönelttikleri sorulara içtenlikle cevap vererek, Fakültenin Derepazarı için büyük bir değer olduğunu, her zaman öğrenci arkadaşların ve Fakültemizin yanında olduklarını ve destek olmaya devam edeceklerini ifade etmişlerdir. Ziyaretlerinden ve Fakültemize verdikleri destek ve katkılardan dolayı Derepazarı Kaymakamı Sayın Bekir YALÇIN’a teşekkür ederiz. Yemeğe dekan yardımcıları, bölüm başkanları ve çok sayıda öğrencilerimiz katılmışlardır.