Dekanımız Prof. Dr. Ferhat KALAYCI'dan İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Tamer KIRAN’a ziyaret

07 Eylül 2023 Perşembe

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ferhat KALAYCI İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Tamer KIRAN’ı ziyaret etti. Görüşmede İMEAK Deniz Ticaret Odası tarafından Fakültemize kazandırılan ve 15.09.2023 tarihinde açılışı yapılacak olan Köprüüstü, GMDSS simülatörleri ve diğer eğitim-öğretim araç ve gereçleri, Fakültemizin mevcut durumu ve ihtiyaçları konularında görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan KIRAN Dekanımıza ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti bildirdi ve teşekkür etti. Görüşme sonunda günün anısına Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ferhat KALAYCI Başkan Sayın Tamer KIRAN’a plaket takdim etti.