2022-2023 Bahar Yarıyılı Açık Deniz Stajı-7 Ay/Long Term Sea Traning-7 Months Sınav Tarihleri Hakkında (Tarihler Güncellendi.)

12 Ocak 2023 Perşembe

Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü “Açık Deniz Stajı-7 Ay/Long Term Sea Traning-7 Months” dersi sınav değerlendirmesi için 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Yarıyılı Bölüm Staj Komisyonunun toplanacağı tarihler aşağıdaki gibi olup, bu tarihler dışında “Açık Deniz Stajı-7 Ay/Long Term Sea Traning-7 Months” dersi için değerlendirme sınavı yapılmayacaktır. Öğrenclerin sınav için belirtilen tarih ve saatte staj dosyaları ile birlikte Staj Değerlendirme odası önünde hazır olmaları gerekmektedir.
Öğrencilerimiz aşağıda belirtilen tarihe kadar staj defterleri ve ilgili evrakları Fakültemize teslim etmekle yükümlüdürler. Belirtilen tarihe kadar ilgili evrakları tarafımıza ulaştırmayan öğrenciler değerlendirme sınavına alınmayacak ve bir sonraki sınav dönemini beklemek durumunda kalacaklardır.

Bahar Yarıyılı İçin:
1’inci Sınav;
  • Staj Evraklarının Fakülteye Teslimi İçin Son Tarih: 13 Şubat 2023,
  • Sınav Tarihi: 14-15 Şubat 2023, saat: 9:30-17:00

2’inci Sınav;
  • Staj Evraklarının Fakülteye Teslimi İçin Son Tarih: 18 Mayıs 2023,
  • Sınav Tarihi: 25-26 Mayıs 2023, saat: 9:30-17:00
Fakülteye Teslim Edilmesi Gereken Evraklar Listesi
  1. Staj Değerlendirme Formu
  2. Staj Defteri ve Ek Dosyaları
  3. Öğrenci Staj Sicil Fişi ve Değerlendirme Formu (kapalı zarf içinde ve onaylı)
  4. Ships Particulars, Gemi Özellikleri