Açık Deniz Stajı-7 Ay/Long Term Sea Traning-7 Months Sınav Tarihi Değişikliği

07 Mayıs 2020 Perşembe

Kıymetli Öğrencilerimiz,

Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü “Açık Deniz Stajı-7 Ay/Long Term Sea Traning-7 Months” dersinin Bahar Yarıyılı için sınav takviminde değişiklik yapılmıştır. Yeni sınav tarihi 29 Mayıs 2020 dir. Sınav online toplantı şeklinde saat 14:00 da gerçekleştirilecektir. Sınava girmek isteyen öğrencilerimizin belirlenen sınav tarihinden en az 2 gün önce teslim etmesi gereken evrakları kargo ile Fakültemize göndermeleri gerekmektedir. Online toplantı şeklinde gerçekleştirilecek sınava katılmak isteyen tüm öğrencilerimizin toplantı öncesinde bu taleplerini Öğr. Gör. Kenan BALCI’ ya bildirmeleri gerekmektedir.

Toplantı Öncesinde Fakültemize Gönderilmesi Gereken Evraklar
1.     Staj Defteri
2.     Hizmet Belgesi (Aslı)
3.     Ship’s Particulars (Aslı)
4.     Katılış Ordinosu (Aslı)
5.     Ayrılış Ordinosu (Aslı)
6.     Personel Listesi (CREW LIST) (Aslı)
7.     Yurda Giriş Çıkış Tarihleri gösteren E-Devlet çıktısı
veya Kabotaj Hattında Staj Yapan Öğrenciler, Liman
Başkanlıklarından Hizmet Sürelerini gösteren evrak. (Veya pasaportta giriş çıkış kayıtlarının olduğu sayfaların fotokopisi)
8.     Staj Değerlendirme Fişi (Kapalı Zarfta)

Toplantı Öncesinde Öğrencilerin Yapması Gerekenler
1.     Google Classrom üzerinde oluşturulan Açık Deniz Stajı-7 Ay/Long Term Sea Traning-7 Months dersinin sanal sınıfına katılmak. Sınıf Kodu:
qakoxiu
2.     Toplantı öncesinde Öğr. Gör. Kenan BALCI' ya toplantı taleplerini bildirmek.