2021-2022 Güz Yarıyılı Açık Deniz Stajı-7 Ay/Long Term Sea Traning-7 Months Sınav Tarihleri Hakkında

20 Ekim 2021 Çarşamba

Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü “Açık Deniz Stajı-7 Ay/Long Term Sea Traning-7 Months” dersi sınav değerlendirmesi için 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Güz Yarıyılı Bölüm Staj Komisyonunun toplanacağı tarihler aşağıdaki gibi olup, bu tarihler dışında “Açık Deniz Stajı-7 Ay/Long Term Sea Traning-7 Months” dersi için değerlendirme sınavı yapılmayacaktır. Öğrenclerin sınav için belirtilen tarih ve saatte staj dosyaları ile birlikte Staj Değerlendirme odası önünde hazır olmaları gerekmektedir.
Öğrencilerimiz aşağıda belirtilen tarihe kadar staj defterleri ve ilgili evrakları Fakültemize teslim etmekle yükümlüdürler. Belirtilen tarihe kadar ilgili evrakları tarafımıza ulaştırmayan öğrenciler değerlendirme sınavına alınmayacak ve bir sonraki sınav dönemini beklemek durumunda kalacaklardır.

Güz Yarıyılı İçin:
1’inci Sınav;
  • Staj Evraklarının Fakülteye Teslimi İçin Son Tarih: 4 Kasım 2021,
  • Sınav Tarihi: 8-9-10 Kasım 2021, saat: 9:30-17:00
2’inci Sınav;
  • Staj Evraklarının Fakülteye Teslimi İçin Son Tarih: 31 Ocak 2022,
  • Sınav Tarihi: 2-3 Şubat 2022, saat: 9:30-17:00
Fakülteye Teslim Edilmesi Gereken Evraklar Listesi
  1. Staj Değerlendirme Formu
  2. Staj Defteri ve Ek Dosyaları
  3. Öğrenci Staj Sicil Fişi ve Değerlendirme Formu (kapalı zarf içinde ve onaylı)
  4. Ships Particulars, Gemi Özellikleri